Holistisch Coach & Familieopstellingen

Her-inner jouw wijsheid en kracht

Holistisch Coach

  • Wil jij je verbinden met wie je ten diepste bent, waar je voor staat en met wat je doet?
  • Wil je in je kracht gaan staan en je kwaliteiten, je passie en je levensenergie laten stromen?
  • Heb je een vraag of ervaar je een gevoel van onbalans in je leven?

De aanleiding waarom jij op zoek gaat naar ondersteuning kan heel divers zijn. Is voor jou de oorzaak onduidelijk en heb je de behoefte om ernaar te kijken? Ziekte, scheiding, rouw, ontslag of een burn-out bijvoorbeeld kunnen een grote impact op je leven en welzijn hebben. Hierdoor kan je in oude patronen stappen of in de overlevingsmodus. Samen onderzoeken we wat jou tegenhoudt en hoe jij weer in contact kan komen met je verlangen en je kracht.

Wat zegt je lichaam?

Jouw gevoel spreekt altijd de waarheid. Op welke plek sta jij in je familiesysteem of op welke werkplek? Ben je ervan afgegaan omdat de situatie daar toen om vroeg omdat het bijvoorbeeld niet veilig was? Herken je een patroon wat je vroeger hebt aangenomen maar wat je nu niet meer dient?

Jouw unieke plek

Jouw leven gaat weer stromen wanneer je op jouw unieke plek gaat staan in jouw systeem. Alles wat niet gezien, gehoord of erkend is waarbij vaak verborgen verhalen meespelen gaan oplossen wanneer daar ruimte en plek aan wordt gegeven.
Welke ervaringen heb je onbewust weggestopt omdat ze op dat moment te pijnlijk waren of omdat je te jong was om het te kunnen plaatsen? Welke gebeurtenissen hebben plaatsgevonden in jouw gezin van herkomst en familie?

Vaak zijn de zaken waar je tegenaan loopt niet bij jou begonnen maar komen ze voort uit onbewuste patronen van je moeder of vader en dieper in je familielijn die zijn doorgegeven aan jou. Wanneer jij hier bewust naar kan kijken laat het vaak ook los. Dit voel je dan ergens in je lijf, je krijgt letterlijk meer adem of er valt een last van je schouders.

 

Voel je dat NU het juiste moment is om te kijken naar wat jou belemmert? Wees welkom!

Familieopstelling

Een familieopstelling is een krachtige manier om onderliggende patronen in je leven zichtbaar te maken. Veel mensen denken bij familieopstellingen aan de familie, maar het gaat bij deze werkvorm vooral over jezelf! Verborgen dynamieken worden helder en geven je inzichten over jezelf en jouw plek binnen het familiesysteem. Je hebt in je leven en werk te maken met je familiesysteem. Dit familiesysteem en jouw plek hierin hebben invloed op jouw ontwikkeling en hoe jij het leven ervaart. Je overtuigingen, emoties, relatiepatronen en gedrag zijn zaken die je in de weg kunnen zitten. Vaak word je hiermee geconfronteerd op momenten dat het niet lekker loopt in je leven. En je vraagt je af waar dit vandaan komt.

Inzicht

Opstellingen en systemisch werk geven inzicht in de oorsprong van problemen, ze laten de verborgen verhalen in jouw familie, organisatie of maatschappelijke systeem zien en hoe jij of wij onszelf kunnen bevrijden uit de negatieve patronen die hieruit voortkomen. Ze laten je zien hoe je vanuit meer daadkracht, eigen wijsheid en levenslust kunt gaan leven en werken. Met familieopstellingen kijk je dieper naar je leven. Het brengt geen kant en klare oplossing maar zet op zielsniveau een beweging in gang. Dit kan helpen om betere keuzes te maken, die leiden tot een beter, gelukkiger en gezonder leven.

Wil je NU stappen gaan zetten en dit onder begeleiding gaan onderzoeken hoe jij je potentieel kan gaan leven?

Informeer over de verschillende mogelijkheden en om een afspraak te maken neem contact met mij op.

Dankbaar

Nicolienne straalt liefdevolle moeder aarde energie uit zodat ik mij heel veilig voelde om naar mijn pijnlijke stukken te kijken en bij mijn emoties te komen. Tijdens de opstelling is er veel getransformeerd. Heel dankbaar dat ik dit kon ervaren.

Eva

Super waardevol!

Nicolienne heeft mijn opstelling authentiek, liefdevol en professioneel begeleid. Met haar uitnodiging om dieper te voelen in mijn lijf kwam ik tot hele bruikbare inzichten waar ik weer verder mee kon.

Marjolein

Tarieven:

Verkenend kennismakingsgespek is vrijblijvend en duurt ongeveer 20 minuten. Mijn uurtarief is €80 per uur (excl btw).

– Familie opstelling duurt 1,5 tot 2,5 uur.

– Organisatie opstelling tarief en uren in overleg.

– Relatie opstelling minimaal 2 sessies van max 1,5 tot 2 uur per keer.

– Coach traject per uur en frequentie in overleg.

 

Heel jezelf en je relaties door met een familieopstelling je trauma’s te transformeren in krachten

Wil jij NU in beweging komen en ben je bereid om te gaan kijken hoe jij je leven weer ten volle kan gaan leven? Wees welkom! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier

8 + 4 =

Verbinding Heelt | Nicolienne van Hoeve | Julianaweg 347 | Utrecht | 06 13404264 | info@verbindingheelt.nl