Reiki

 Verlichting, ontspanning en opheffing blokkades

Reiki behandeling

‘Ki stroomt van nature waar het naar toe wil’

Reiki is een eeuwenoude toegepaste behandelmethode uit Japan waarbij gebruik gemaakt wordt van universele levensenergie om de balans tussen lichaam en geest te onderhouden.

Tijdens de behandeling lig je ontspannen in makkelijk zittende kleding op de massagetafel. Tijdens de sessie leg ik beide handen op diverse plekken van het lichaam en raak je daarbij zachtjes aan. Mocht je moeite hebben met liggen dan is er ook een mogelijkheid voor een stoelbehandeling. De Ki energie wordt via mijn handen en volgens een bepaald patroon doorgegeven. Ik laat mijn handen zachtjes op jouw lichaam rusten. De behandeling volgt de chakra’s van het lichaam en stroomt van nature waar de energie naar toe wil. Reiki werkt goed bij het herstellen van energieblokkades en stimuleert een natuurlijke energiestroom van het lichaam. Reiki ontspant en maakt weer zacht.
De behandeling is niet bedoeld als vervanging van reguliere geneeskunde, maar werkt preventief bij ziekte en kan herstel van ziekte krachtig ondersteunen.

Behandelingen

Reiki bestaat doorgaans uit meerdere behandelingen. De meest effectieve manier om Reiki goed zijn werk te laten doen, is om in de eerste week te beginnen met 3 behandelingen op opeenvolgende dagen. De weken erop 2 behandelingen en daarna afbouwen naar 1 keer per week voor zolang je het nodig hebt. Het is een advies en je mag natuurlijk zelf aangeven waar jouw behoefte ligt, ook als dat maar 1 losse behandeling 1 keer in de zoveel tijd is. Tijdens een intake bespreken we wat het beste bij jou past.

Heel erg bedankt!

Nicolienne heeft een perfect gevoel voor set de setting, timing en afstemming. Tijdens de behandeling voelde ik allerlei sensaties in mijn lichaam en ging de energie weer stromen. Niet te verklaren met mijn hoofd maar voelbaar in mijn lijf.

Romee

Tarieven

  • Een intakegesprek inclusief Reiki behandeling kost €95 de duur van deze sessie is ongeveer 1,5 uur.
  • Volledige Reiki behandeling €70 de duur van deze sessie is een uur.
  • Korte stoelbehandeling €40 deze sessie duurt ongeveer 30 minuten.

Voor het maken van een afspraak, bel me, stuur me een whatsapp of vul onderstaand contactformulier in.

9 + 2 =

Verbinding Heelt | Nicolienne van Hoeve | Julianaweg 347 | Utrecht | 06 13404264 | info@verbindingheelt.nl