Over Mij

Laten we kennismaken!

Nicolienne van Hoeve

Ik heb Verbinding Heelt opgericht omdat ik geloof dat de wereld een stukje mooier wordt als jij in jouw kracht gaat staan met alle wijsheid die al in jou zit en jij jouw volle potentieel gaat leven.

Ik begeleid jou met systemisch coachen en familie opstellingen. Tijdens een opstelling onderzoeken we wat zich aandient bij jou en nodig ik je uit om dat helemaal aan te gaan. Door mijn begeleiding word je geconfronteerd met je eigen proces en gaan we op zoek naar het verborgen potentieel zodat jij weer op jouw unieke plek in deze wereld kan gaan staan en van daaruit de juiste keuzes kunt maken in jouw werk, relaties, liefde en leven. Ik kijk en werk holistisch.

 

“Alles is met elkaar verbonden, zo binnen zo buiten”

Coach en begeleider van Familie- en Organisatie opstellingen

Na bijna 24 jaar bij een financiële instelling gewerkt te hebben in de rol van Personal Assistant, HR Adviseur en Communicatie Adviseur begon de fundering te schudden door allerlei reorganisaties. Het werd tijd om het anders te gaan doen. Hier begon mijn persoonlijke ontwikkelingsreis.

Na de opleiding Vernieuwend Coachen en Stress en Burn out coach bij Sonnevelt Opleidingen werd mijn aandacht getrokken naar Familie opstellingen. Bij de Academie voor Familie opstellingen van Hylke Bonnema volgde ik de jaaropleiding Intuïtief Systemisch Coachen/het Nieuwe Opstellen. Tijdens de opleiding werd ik in een opstelling gevraagd als representant voor Moeder Aarde. Wow, wat ik toen voelde was een soort verlichting. De opstelling “loste op” en voor de vraagstelster kwam er een groot inzicht. Universele energie stroomde door mijn lijf heen en iedereen die ik aankeek voelde die energie ook.
Na deze magische ervaring ben ik Hylke gaan assisteren bij de verschillende Jaaropleidingen, Workshops, Masterclasses, Retraites en Online Programma’s.

Tijdens deze opleidingen heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van opstellingen. Mijn eigen persoonlijke reis heb ik tijdens deze jaren kunnen maken waardoor ik jou nu ook kan begeleiden.

Reiki Master

Bij Justin Peach ben ik opgeleid tot Reiki Master. Door o.a. de ervaring waarbij universele energie door mij heen stroomde tijdens opstellingen en ook wanneer ik mijn handen op anderen legde en dit als ontspannend werd ervaren, werd mijn aandacht getrokken om dit professioneel in te gaan zetten.

 

Holistisch Masseur

Bij de Holos Academie ben ik opgeleid tot Holistisch Masseur. Door een (ontspannende) klassieke of energetische massage te ontvangen mag dat deel van jouw lichaam gaan voelen waar energie vastzit of pijnlijk is. Door met bewuste aandacht naar je lichaam te luisteren kan dit bijdragen aan het zelfhelend vermogen van je lichaam en kan er energetisch losgelaten worden wat niet meer dienend is. Ik zie hetzelf als onderdeel van een bewuste en gezonde leefstijl.

Dankbaar

Nicolienne straalt liefdevolle moeder aarde energie uit zodat ik mij heel veilig voelde om naar mijn pijnlijke stukken te kijken en bij mijn emoties te komen. Tijdens de opstelling is er veel getransformeerd. Heel dankbaar dat ik dit kon ervaren.

Eva

Super waardevol!

Nicolienne heeft mijn opstelling authentiek, liefdevol en professioneel begeleid. Met haar uitnodiging om dieper te voelen in mijn lijf kwam ik tot hele bruikbare inzichten waar ik weer verder mee kon.

Marjolein

Veilig

Een fijne holistische massage waar ik helemaal in opging. De massageruimte is heel prettig en warm ingericht. Nicolienne voelt heel goed aan wat nodig is en ik voelde mij veilig door haar ‘zijn’. Aanrader! Ik geniet nog steeds na.

Ildi

Heel erg bedankt!

Nicolienne heeft een perfect gevoel voor set de setting, timing en afstemming. Tijdens de behandeling voelde ik allerlei sensaties in mijn lichaam en ging de energie weer ging stromen. Niet te verklaren met mijn hoofd maar wel voelbaar in mijn lijf.

Romee

Verbinding Heelt | Nicolienne van Hoeve | Julianaweg 347 | Utrecht | 06 13404264 | info@verbindingheelt.nl