Holistische Massage

In verbinding met je lijf komen

Kennismakings aanbieding

Kom nu ervaren wat een holistische massage voor jou kan betekenen!
Energetische of Klassieke massage
  • Rug, nek, schouders
  • 70 minuten
  • incl. voor- en nagesprek
  • Nu €49! (Normale prijs €70)
Maak nu een afspraak via contactformulier

Holistisch Masseur

Ik ben opgeleid tot holistisch masseur bij de Holos Academie. Holos is al ruim 30 jaar de opleider tot professioneel masseur en massagetherapeut. Volledig geaccrediteerd door de CPION (Centrum voor Post Initieel Onderwijs).

Aanraken met aandacht

  • Heb je lichamelijke klachten?
  • Ervaar je veel stress?
  • Ben je moe of somber?
  • Zit je vooral in je hoofd?
  • Zoek je lichaamsgerichte begeleiding in een moeilijke periode in je leven?

Dan kan een familieopstelling of massage wat voor jou betekenen.

Een massage bij Verbinding Heelt is meer dan een ontspannen moment voor jezelf. Het geeft bewustwording waarbij je lijf de ingang is. Ik nodig je uit om te luisteren naar wat je lichaam je wil vertellen en te voelen hoe het met je is in het moment, zonder oordeel. Ik bied jou een veilige omgeving, met mijn handen maak ik contact en ik ben er met echte aandacht voor jou. Van hieruit ontstaat verbinding: de verbinding tussen je lijf, hoofd en hart waardoor er heling ontstaat.

Wees welkom bij Verbinding Heelt in Utrecht

“Voelend bewustzijn, daar verschijnt alles in.

Als een golf in de oceaan, wie we zijn is van-zelf-sprekend”

Een massagesessie

Alles gebeurd bij Verbinding Heelt in afstemming. Voordat ik begin met de massage stem ik met jou af hoe het met je is op dit moment en geef ik jou de ruimte om te delen wat op dat moment belangrijk is. Alles doet mee niet alleen lichaamlijke maar ook mentale en emotionele klachten. Welk lichaamsdeel behoeft de meeste aandacht?

Soms is het niet verstandig om te masseren en is er advies van een arts nodig.

Klassieke ontspanningsmassage

Voel je spierspanning

Zowel geestelijke als lichamelijke spanning kan zich in het lichaam manifesten door spierspanning. Klassieke massage is vooral gericht op het soepel maken van de spieren. Spierspanning is voelbaar als je bijvoorbeeld langdurig in dezelfde houding zit, of dezelfde beweging maakt of je spieren (te) zwaar belast. Heel vaak voel je niet dat je je spieren hebt aangespannen. Normaal gesproken herstelt het lichaam zich vanzelf bij voldoende rust. Maar soms houdt de spanning (onbewust) aan, waardoor er klachten als pijn of stijfheid ontstaan. Massage heeft effect op de doorbloeding van spieren en lymfe en de doorstroming in je lichaam. Bij klassieke massage worden spieren en het bindweefsel gekneed en opgerekt, hierdoor verbetert de circulatie en treedt ontspanning op in de spieren en het omliggende weefsel.

Energetische (of haptische) ontspanningsmassage

Helpt het onbewuste bewust te worden

Een energetische of haptische massage is een intuïtieve, zachte ontspanningsmassage. Hierbij gaat het om de manier van aanraken. Vertraging, lange strijkingen en focus op aanraken, raken en geraakt worden. Bewustwording in voelen en te ervaren wat het met je doet. Wat is er te voelen in je lichaam? Worden er plekken aangeraakt waar de energie vastzit en niet stroomt? Deze vorm van massage werkt ontspannend en kan tegelijk veel in beweging zetten, het helpt je verbinding te maken met dat wat er van binnen speelt en onbewust aanwezig is. Soms gebeurt dit alleen al door mijn handen stil te houden op een bepaalde plek.

Dames welkom

 

Tarieven

60 min massagesessie inclusief voor- en nagesprek:  € 55

75 min massagesessie inclusief voor- en nagesprek:  € 70

90 min massagesessie inclusief voor- en nagesprek:  € 85 

Tarief studenten

Op vertoon van je studentenpas

60 min massagesessie inclusief voor- en nagesprek: € 45

75 min massagesessie inclusief voor- en nagesprek: € 60

 

Neem contact op via onderstaand formulier, bel me of stuur een bericht via WhatsApp.

9 + 10 =

Dankbaar

Ik ben dankbaar voor al mijn klanten! Moedige vrouwen die goed voor zichzelf zorgen door te voelen wat hun lijf hen vertelt en daar naar te luisteren. Graag delen ze hun ervaring door een recensie te schrijven, zo kan jij ook voelen of je bij Verbinding Heelt een massagesessie wil afspreken. 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Heerlijke massage

Wat een heerlijke massage Nicolienne! Heel bijzonder om te ervaren hoe mijn lichaam reageerde op de verschillende manieren van aanraking op basis van de ‘elementen’: aarde, water, vuur en lucht.

Dankjewel!

Karen

Goud

Lieve Nicolienne ik voel mij zo dankbaar. Je hebt zo’n helende kracht. Alle spiritueel geïnteresseerden kunnen jouw goud gebruiken. Nee geen typefout, GOUD! Samen met je technieken met jou als regiseur en je handen. Ik voel zoveel ruimte en lichtheid nu. Ontroerd en de stroom in mijn hart. Heel bijzonder!

Inge

Intuïtieve aandacht

Nicolienne masseert met intuïtieve aandacht. Langzame, zachte en diepe strijkingen over het lichaam. Ik voelde door haar handen de warmte in mijn lijf komen. Zo kon ik ook rustig en met aandacht bij mezelf en de aanraking blijven en voelen waar het soepel is of vast zit. Ik ben meer en zachter in mijn bekken geland, een laagje dieper. Voor een massage met aandacht ga je naar Nicolienne!

Rianne

Subtiel en afgestemd

‘Wauw, wat een weldadige ervaring is het om gemasseerd te worden door Nicolienne. Na een mooi gesprek vooraf, voelde ik me helemaal gezien en kon ik me moeiteloos in een staat van ontspanning laten zakken. Haar aanraking is warm en heel subtiel afgestemd op je lichaam en wezen. Het waren prachtige momenten van warme geborgenheid, dank je wel!’

Hilde

Aanrader

Hele fijne ervaring gehad bij Verbinding Heelt. Nicolienne was erg betrokken bij hoe ik me voelde tijdens de massage. Dat vond ik erg fijn en voelde me daardoor ook erg op mijn gemak. Zeker aan te raden!

Misha

Energie stroomt weer

De massage door Nicolienne was de eerste keer in mijn leven dat ik  echt de energie voelde stromen tijdens een massage. De afvalstoffen werden uit mijn lijf gemasseerd, zo voelde het. Er kwam ruimte voor positiviteit. Je kunt niet anders dan je overgeven aan haar handen. Het geeft voor weken energie. Heel veel dank!

Els

Veilig

Een fijne holistische massage waar ik helemaal in opging. De massageruimte is heel prettig en warm ingericht. Nicolienne voelt heel goed aan wat nodig is en ik voelde mij veilig door haar ‘zijn’. Aanrader! Ik geniet nog steeds na.

Ildi

Onthaasten

Onthaasten, dat is wat er gebeurd zodra je binnenstapt bij Nicolienne en Verbinding Heelt!

Tijdens een veilig en prettig voorgesprek waarin ik aangaf wat er nu is in mijn leven hebben we gekozen voor een hoofd, nek massage. Met aandacht en rust behandelt, masseert Nicolienne mij. Wat heerlijk! Gemasseerd worden in stilte voelt goed, af en toe vraagt ze hoe het voelt.

Op deze manier vliegt het uur voorbij. Met een leeg hoofd en een zeer aangenaam en ontspannen gevoel neem ik afscheid van Nicolienne. Ik neem mij voor om mezelf snel weer een massage bij haar cadeau te doen. Tot snel!

Cateleine

Helend

Ik heb een massage van Nicolienne ontvangen. Niet alleen fijn en ontspannend maar helend!!!

Frans

Verbinding Heelt | Nicolienne van Hoeve | Julianaweg 347 | Utrecht | 06 13404264 | info@verbindingheelt.nl